Име ZL H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak/ AC15
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak/ AC15
Шифра Опис Цена
91341 H1344 ST32 Cognac Brown Sherman Oak/ AC15 438 ден. по m