Име ZL H194 ST12 Walnut Butcherblock/AC15
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. H194 ST12 Walnut Butcherblock/AC15
Шифра Опис Цена
91344 H194 ST12 Walnut Butcherblock/AC15 438 ден. по m
3094 AC15 завршеток за з.л. лев , темно беж 27 ден. по ком.
3098 AC15 завршеток за з.л. лев , темно беж 27 ден. по ком.
3096 AC15 надворешен агол за з.л , темно беж 40 ден. по ком.