Име ZL U702 ST82 Cashmere Grey/ AC18
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. U702 ST82 Cashmere Grey/ AC18
Шифра Опис Цена
6042 U702 ST82 Cashmere Grey/ AC18 438 ден. по m