Име ZOOT 7001
Димензии Ø60мм; Ø90мм
Финиш темен брусен месинг/ орев; темен брусен месинг/ црна; црна мат/ орев
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал дрво/метал
Опис Zoot – Елегантна закачалка која со својата заоблена форма функционира како декоративен додаток на ѕидовите на вашиот дом или канцеларија. Карактеризирана по својата функционалност и убавина, таа е идеална за секаков вид на простор. Дизајнот на Alexis Vivet во црна дрвена структура или во орев или даб ви овозможува да креирате простори за живеење кои се полни со топлина и рамнотежа. Закачалката Zoot се состои од лесно цилиндрично парче алуминиум опкружено со совршен дрвен круг. Изгледа како да е цвет што никнува од ѕидовите на ходникот, спалната соба, соблекувалната или канцеларијата. Оваа закачалка совршено ја комбинира топлината на дрвото со индустриското чувство на алуминиум. Тоа помага да се постигне совршена закачалка за инсталирање во простори со минималистички, класичен или индустриски дизајн или простори со арт-деко естетика. Достапна е во две големини (со дијаметар од 60 и 90мм) и во три дрвени облоги (орев, даб и лакирана мат црна боја) што овозможува бесконечен број на комбинации благодарение на двата финиша на нејзината цилиндрична алуминиумска внатрешност. , во темно брусен месинг и мат црна боја. Со комбинирање на различни финиши и големини, ќе можете да создадете впечатлив ефект на ѕидовите на вашиот дом или канцеларија, додавајќи допир на цветна личност и пред сè, многу практичност.
Шифра Опис Цена
92652 ZOOT 7001 Ø60мм, темен брусен месинг/ орев 2005 ден. по ком.
92653 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ црна 2219 ден. по ком.
92654 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ орев 2399 ден. по ком.
92814 ZOOT 7001 Ø60мм, темен брусен месинг/ црна 1880 ден. по ком.
92815 ZOOT 7001 Ø60мм, црна мат/ даб 1797 ден. по ком.
92816 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ даб 2105 ден. по ком.
92817 ZOOT 7001 Ø90мм, црна мат/ црна мат 2118 ден. по ком.
92933 ZOOT 7001 Ø60мм, црна мат/ орев 2005 ден. по ком.
92934 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ даб 2399 ден. по ком.
92935 ZOOT 7001 Ø90мм, темен брусен месинг/ орев 2499 ден. по ком.
92651 ZOOT 7001 Ø60мм, темен брусен месинг/ даб 1880 ден. по ком.

Category: