Име BLANCO CARENA HD
Финиш галванизиран хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO CARENA HD Премиум дизајн со висока лула и ергономична рачка за регулација.

Category: