Име BLANCO SUPRA 500-IF/A
Димензии 540x500mm; длабочина на корито 175mm; за елемент со ширина 60cm
Финиш брусен челик
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
Опис BLANCO SUPRA 500-IF/A