Име BLANCO SOLIS 450-U
Димензии 450x400mm димензии на отвор, (490х440mm); длабочина на корито 185mm; за елемент со ширина 50cm
Финиш брусен челик
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација под работна плоча
Опис BLANCO SOLIS 450-U со InFino сифон и C заштита од прелив