Име GRAF BIG 0486 Long
Димензии C=1168mm L=1200mm
Финиш брусен темен месинг / брусена црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Наслов Алуминиумската рачка Graf Big долго го следи модерниот, најпродаваниот индустриски естетски Graf2. Со вградување на висината во неговиот дизајн, неговата долга, права рачка има текстура во стилот на мрежа која обезбедува совршено држење. Неговата единечна големина од 1200 mm е совршена за големи плакари и врати во кујни, соблекувални, спални соби, хотели и за нарачани дизајни во стил на проект. Достапен во изглед од не’рѓосувачки челик, темно брусен месинг и брусена црна боја, тој е задолжителен за високите плакари во кујната и бањата, давајќи дополнителен карактер и суптилност на најминималистичката околина.
Шифра Опис Цена
93341 виефе рачка GRAF BIG – CC1168mm L1200mm брусен темен месинг 2314 ден. по ком.
93342 виефе рачка GRAF BIG CC1168mm-L1200mm брусена црна 2315 ден. по ком.