Име BRAVE 0452 long
Димензии L=1040mm L=1150mm
Финиш металик кафена, металик сива , мат бела ,мат црна
Производител Viefe
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Дизајнот на рачката Brave е едноставен, стилски и привлечен. Суптилната крива на рачката го прави полесен, минималистички модел кој изгледа совршено во кујните, бањите и современите спални соби. Достапен е во мат бела и црна боја и во актуелните бои на металик сива и металик кафена боја.
Шифра Опис Цена
90638 виефе рачка BRAVE 992/1040мм мат бела 962 ден. по ком.
90639 виефе рачка BRAVE 992/1040мм мат црна 967 ден. по ком.
91846 виефе рачка BRAVE 992/1040мм металик кафена 1011 ден. по ком.
90988 виефе рачка BRAVE 992/1040мм металик сива 1011 ден. по ком.
90640 виефе рачка BRAVE 1120/1150мм мат бела 1063 ден. по ком.
90641 виефе рачка BRAVE 1120/1150мм мат црна 1067 ден. по ком.
91845 виефе рачка BRAVE 1120/1150мм металик кафена 1129 ден. по ком.
90889 виефе рачка BRAVE 1120/1150мм металик сива 1129 ден. по ком.