Име VANN 0375 Long
Димензии L=1200mm
Финиш Црна мат / Брусен темен месинг
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Опис Vann е рачка од алуминиумски профил со прави, модерни линии. Навалена фронтална форма обезбедува совршено држење и удобност при употреба. Откако ќе се монтира на задната страна на која било врата или фиока, таа станува целосно интегриран дел од парчето мебел. Инсталирањето е брзо и многу лесно, бидејќи не е потребна обработка. Достапна во мат црна и брусен темен месинг . Големината од 1200мм овозможува да се вградува во плакари и врати со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90849 виефе рачка VANN 1120/1200мм темен месинг 1656 ден. по ком.
90699 виефе рачка VANN 1120/1200мм црна мат 1553 ден. по ком.