Име BRIKK 0334 Long
Димензии L=1190mm
Финиш брусен челик / античка бронза
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Опис Brikk е едноставна, иновативна и многу разновидна рачка. Направенa од алуминиум со нежни кривини кои овозможуваат лесна, удобна употреба. Има голема корисна должина и е специјално дизајниран за хоризонтално поставување на горниот дел од вратите и фиоките во бањите и кујните. . Новата големина од 1190 мм овозможува да се монтира на плакари и врати со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90856 виефе рачка BRIKK 1190мм античка бронза 2521 ден. по ком.
91847 виефе рачка BRIKK 1190мм брусен челик 2284 ден. по ком.