Име ONA 0372 Long
Димензии L=1100mm / 1500mm
Финиш брусен челик / мат црна / мат бела
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Опис Ona е удобна, минималистичка рачка од алуминиумски профил, чија форма обезбедува совршено држење, што ја прави лесна за користење. Профилот е вградено парче кое лесно се монтира, бидејќи се навртува одзади, што значи дека се прилагодува на различни широчини на мебел. Идеална е на столбовите на кујните. Достапна во финиш од нерѓосувачки челик, брусена црна, мат бела. Големините 1100mm и 1500mm овозможуваат да се монтира на плакари и врати со големи димензии.
Шифра Опис Цена
91081 виефе рачка ONA 1056/1100мм брусен челик 1635 ден. по ком.
90437 виефе рачка ONA 1056/1100мм брусена црна 1581 ден. по ком.
90623 виефе рачка ONA 1056/1100мм мат бела 1395 ден. по ком.
90810 виефе рачка ONA 1440/1500мм брусен челик 2238 ден. по ком.
90625 виефе рачка ONA 1440/1500мм брусена црна 2371 ден. по ком.
90624 виефе рачка ONA 1440/1500мм мат бела 2434 ден. по ком.