Име ANGLE 0077 Long
Димензии L=900mm / 1480mm
Финиш металик кафена, металик сива , мат бела ,мат црна и брусен челик
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал алуминиум
Опис ANGLE е рачка изработена од алуминиум, се карактеризира со прави линии и предниот дел во облик на клин, што му дава безвременски изглед кој може да се комбинира со сите актуелни трендови на опремување. Неговиот дизајн и многуте различни големини се толку практични и разновидни што можат да се вградат на разновидна палета на мебел од лизгачки врати до канцелариски мебел или дури и комоди. Достапен во полиран хромиран финиш, изглед од нерѓосувачки челик, мат бела и мат црна (добиена од бојата со максимална отпорност) и во бои кои моментално се во тренд како металик сива и металик кафена. Неговите големини од 900мм и 1480мм овозможуваат да се вградува во плакари и врати со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90806 виефе рачка ANGLE 900мм мат бела 1177 ден. по ком.
90805 виефе рачка ANGLE 900мм мат црна 1297 ден. по ком.
91725 виефе рачка ANGLE 900мм металик кафена 1275 ден. по ком.
90807 виефе рачка ANGLE 900мм металик сива 1275 ден. по ком.
7334 виефе рачка ANGLE 900мм брусен челик 1436 ден. по ком.
90808 виефе рачка ANGLE 1480мм мат бела 2830 ден. по ком.
90809 виефе рачка ANGLE 1480мм мат црна 2830 ден. по ком.