Име CUTT 0322
Димензии C=320mm, C1=896mm, L=1000mm/ C=480mm, C1=1376mm, L=1500mm
Финиш L24-Брусен челик, L09-Мат црна, L24-брусен челик
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис CUTT 0322. Рачката изработена од алуминиум е специјално дизајнирана за големи, долги и отворени кујни. Дизајнот на Cutt е продолжеток на Tamm моделот во минималистички стил. Има модерна и права линија и е крајно функционална рачка. Самиот дизајн дава можност Cutt да се монтира близу рабовите на фронтот и централно позиционирана со што дава современ изглед. Достапна е во повеќе финиши: хром сјај, брусен челик и мат црн финиш. Новата должина од 1500мм овозможува да се вклопува на фронтови со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90854 CUTT 0322 896/1000мм, брусен челик 1620 ден. по ком.
90855 CUTT 0322 1376/1500мм, црна мат 2387 ден. по ком.
92500 CUTT 0322 1376/1500мм, брусен челик 2205 ден. по ком.
92726 CUTT 0322 896/1000мм, црна мат 1701 ден. по ком.