Име GRAF MINI 0430 Long
Димензии C1=1178mm / C2=589mm / L=1200mm
Финиш брусен темен месинг,брусен челик и брусена црна
Опис Graf – рачка со модерна, индустриска естетика. Нејзината текстура со облик на мрежа обезбедува совршено држење при повлекување. Одлично се вклопуваат со мебелот за кујна или бања, во соблекувалните, во спалните соби (од комоди до ноќни маси, до комплети фиоки и плакари). Погоден е и за хотелски капацитети и за сите видови договорни проекти. Доаѓа во различни големини и завршува со изглед од нерѓосувачки челик, темен, брусен месинг и брусен црнa. Најголемата димензија е 1200 мм што овозможува да се вклопи во плакари и врати со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90850 виефе рачка GRAF 2 – 1178/1200мм брусен темен месинг 1866 ден. по ком.
90445 виефе рачка GRAF 2 – 1178/1200мм брусен челик 1787 ден. по ком.
90642 виефе рачка GRAF 2 – 1178/1200мм брусена црна 1757 ден. по ком.