Име GRAF Mini 0430
Димензии C=0mm L=60mm; C1=160mm/ C2=0mm/ L=182mm; C1=256mm/ C2=0mm/ L=278mm;
Финиш L24 = Брусен челик/ L29= Брусен темен месинг / L30 = Брусена црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис GRAF2 0430 Успешниот дизајн на Graf го иницираше создавањето на цела нова генерација Graf 2 . Ја продолжуваме приказната и го задржавме автентичниот дизајн и специфичната рапава структура која обезбедува одличен прстофат и употреба на оваа рачка и на големи фронтови со примена на мала сила. Оваа рачка ја креиравме во различни димензии со цел да ја прошириме нејзината намена буквално во сите простории од домувањето, кујна, спална соба, гардеробер, во бањата, па дури и во канцелариски простори и сите типови на деловни објекти. Обликувана во модерно индустриски стил и изработена од алуминиум совршено се вклопува во модерните ентериери. Достапна е во 5 различни димензии и финиши од нерѓосувачки челик, темна, брусен челик и брусен црн челик.
Шифра Опис Цена
90439 GRAF2 0430 60/33mm, брусен челик 277 ден. по ком.
90440 GRAF2 0430 60/33mm, брусена црна 275 ден. по ком.
90441 GRAF2 0430 160/182mm, брусен челик 489 ден. по ком.
90442 GRAF2 0430 160/182mm, брусена црна 459 ден. по ком.
90443 GRAF2 0430 256/278mm, брусен челик 570 ден. по ком.
90444 GRAF2 0430 256/278mm, брусена црна 584 ден. по ком.
90710 GRAF2 0430 160/182mm, брусен темен месинг 467 ден. по ком.
90754 GRAF2 0430 256/278mm, брусен темен месинг 604 ден. по ком.
90793 GRAF2 0430 60/33mm, брусен темен месинг 274 ден. по ком.
92301 GRAF2 0430 10/33mm, брусен темен месинг 130 ден. по ком.
92300 GRAF2 0430 10/33mm, брусен челик 122 ден. по ком.
92302 GRAF2 0430 10/33mm, брусена црна 127 ден. по ком.