Име BLANCO ZIA XL 6 S Compact
Димензии 780x500mm ( 760x480mm димензии на отвор), длабочина на корито 190mm, за елемент 60цм
Финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO ZIA XL 6 S Compact Модерен дизајн со големо корито а сепак компактен благодарение на на намалената зона за цедење. Достапен во 10 бои. Може да се монтира како лев и како десен. Без автоматска клапна.