Име H1251 ST19 Natural Brown Branson Robini
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1251 ST19 Natural Branson Robini Овој декор се одликува со елеганција изразена преку линераноста на мотивот. Благодарение на комбинацијата од седефастиот пигмент и структурата ST19 Deepskin Excellent, овој декор се карактеризира со поголема природност. Елеганцијата се дополнува со содржината на црвенкасти елементи слични на дрво цреша.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18мм
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91162 H1251 ST19 Natural Brown Branson Robini 18mm 6.107 ден. по ком.