Име H1253 ST19 Truffle Brown Branson Robinia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1253 ST19 Truffle Brown Branson Robinia. Серијата на багреми се одликуваат со елганција која заради линеарноста на декорот делува слеано. Благодарение на седефастите пигменти и комбинацијата со структурата ST19 Deepskin Excellent се карактеризира со природност. Ова е изразито темна верзија на багрем со пори која делува помалку портокалово, па лесно може да се комбинира со унидекорите кои ги содржи тие нијанси.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91163 H1253 ST19 Truffle Brown Branson Robinia 18mm 7.084 ден. по ком.