Име H1122 ST22 Whitewood
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1122 ST22 Whitewood. Имитира дрво обоено во бела боја со црни линии кои изгледаат како пукнатини. Овој декор претставува имагинарно дрво со контраст на црната и белата. Може да се комбинира со сите унидекори. Структурата ST22 ја нагласува линеарноста на декорот и го прави наизглед поприроден.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5874 H1122 ST22 Whitewood 18mm 6.433 ден. по ком.