Име H1113 ST10 Brown Kansas Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1113 ST10 Brown Kansas Oak Автентичен декор со груба, површина изразена со пукнатини и впечатливи чворови. Во кафена боја со среден интензитет кој содржи сиви и црвенкасти елементи. Одлично се вклопува со бежи белите декори. во оригинална кафена средина во среден интензитет, која содржи сиви и црвеникави елементи. Изгледа добро во комбинациј асо беж и белите декори. Структурата ST10 ја прави грубата површина забележлива и на допир.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2