Име H3156 ST12 Grey Corbridge Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3156 ST12 Grey Corbridge Oak. Овој топло сив декор претставува мешавина од природни и елегантни елементи кои овозможуваат многубројмни комбинации со различни унидекори, па дури и репродукциите од материјали. Структурата ST12 Omnipore Matt му дава на овој декор пријатна мекост и природен изглед на порите.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91176 H3156 ST12 Grey Corbridge Oak 18mm 6.433 ден. по ком.