Име U998 ST38 Shadow Black
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9005
Опис U998 ST38 Shadow Black. Овој декор е многу сличен на чисто црниот унидекор, но структурата ST38 Feelwood Pinegrain и дава посветол и понежен впечаток. Црната боја се почесто се појавува со различни структури, заради кои не изгледа толку црна.
Структура ST38 Feelwood Pinegrain
Дебелина 18.6mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91220 U998 Shadow Black ST38 18.6mm 7941 ден. по ком.