Име H1199 ST12 Black-Brown Thermo Oak
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1199 ST12 Black-Brown Thermo Oak. Покрај релативно темната нијанса, носи убава и природна интеракција на бои. Така, Black-Brown Thermo Oak се одликува со интеракција на светли и средно темни природни бои, па изгледа одлично во комбинација со бели и светли уни декори, земјени бои, се до беж тонови. Структурата ST12 Omnipore Matt особено добар впечаток остава кај темните декори.
Структура ST12
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5784 H1199 ST12 Black-Brown Thermo Oak 18mm 5.998 ден. по ком.