Име H1346 ST32 Anthracite Sherman Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1346 ST32 Anthracite Sherman Oak. Оваа репродукција на даб со ефект на веќе користено дрво со антрацит нијанса во комбинација со структурата ST32 Feelwood Vintage е тренд дрвен декор .
Структура ST32 Feelwood Vintage
Дебелина 18.6mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91170 H1346 ST32 Anthracite Sherman Oak 18.6mm 10.990 ден. по ком.